Servicii

MASAJ TERAPEUTIC

Masaj terapeutic

Este una dintre cele mai eficiente și apreciate forme de terapie alternativă, având ca scop eliminarea și decongestionarea punctelor de declanșare a durerii, decontracturarea mușchilor și rezolvarea problemelor circulatorii.

MASAJ SOMATIC

Masaj somatic sau de relaxare

Este o terapie holistică care înglobează atât aspectele mentale, cât și cele emoționale, fizice și spirituale ale fiecăruia dintre noi.

MASAJ ANTICELULITIC

Masaj anticelulitic

Este o metodă eficientă de eliminare a celulitei și remodelare a aspectului țesutului adipos, cunoscut și sub denumirea de „coajă de portocală”.

MASAJ CU BETE DE BAMBUS

Masaj cu bețe de bambus

Implică manipularea țesutului atât cu ajutorul bețelor de bambus (rulare rapidă și energică pe suprafața pielii), cât și prin mișcări manuale care ajută la eliberarea tensiunilor și îmbunătățesc circulația.

MASAJ CU VENTUZE - CUPPING

Masaj cu ventuze (cupping)

Este o metodă spectaculoasă de tratament natural care datorită vacuum-ului controlat intensifică efectul terapeutic și puterea de relaxare, în comparație cu un masaj tradițional. Ventuzele aduc la suprafața pielii sângele și limfa, fluidizându-le și permițând astfel eliberarea blocajelor.

MASAJ SPORTIV

Masaj sportiv

Implică manipularea țesuturilor moi și este recomandat persoanelor angajate în activități fizice regulate. Are ca scop: creșterea rezistenței, îmbunătățirea performanței, prevenirea leziunilor, reducerea timpului de recuperare etc..

Masseur doing manual massage to client in spa beauty salon using oil

Drenaj limfatic (manual)

Este o tehnică de masaj ce cuprinde o succesiune de manevre executate pe traseul căilor limfatice și în regiunea cu edem limfatic având ca rol stimularea motricității intrinsece a vaselor linfatice, mobilizând astfel lichidul de edem acumulat.

DRENAJ LIMFATIC CU BTL LYMPHASTIM

Drenaj limfatic (cu BTL 6000-Lymphastim)

Se bazează pe principiul presoterapiei pneumatice. Astfel, se folosesc o serie de manșoane speciale cu camere multiple suprapuse care oferă un masaj delicat ce stimulează circulația naturală a limfei prin corp.

TERAPIA TECAR

Terapia TECAR

Presupune conversia energiei electromagnetice produse printr-un curent alternativ de frecvență înaltă, în căldură ce se transmite la nivelul tuturor straturilor tisulare aflate sub electrod, indiferent de profunzimea acestora.
Efecte clinice:
• reducerea durerii;
• relaxare musculară;
• regenerarea și vindecarea accelerată a țesutului;
• reducerea edemului.
Acest nou concept terapeutic aduce un plus de valoare permițând combinarea eficientă a abilităților terapeutului cu efectele utilizării aparatului aducând astfel, rezultate imediate și de lungă durată.

Ai vreo întrebare?

Contactează-ne!